Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

(Let`s Go Kawaii verkoopt alleen online! Wij hebben geen echte, fysieke winkel op dit adres.)

Let`s Go Kawaii
Burghtstraat 11
5664PA Geldrop
info(at)letsgokawaii.nl
KvK nummer: 59143320
BTW-nummer: NL002366768B70


Prijzen
Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Typefouten voorbehouden.


Betalingen
Betalen is momenteel alleen mogelijk met iDEAL of Mister Cash / Bancontant. Als de betaling binnen 2 dagen nog niet binnen is, zal de bestelling worden geannuleerd.Verzending & levering
Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling binnen maximaal 2 werkdagen verzonden via PostNL. Uw pakketje zal in de meeste gevallen de volgende dag bij u thuis op de mat liggen.
Als het pakketje is verzonden, zal de klant een bericht krijgen dat het pakketje is verstuurd. In dit mailtje zit ook altijd de track & trace code.


Verzendkosten
Voor de tarieven kunt u naar het kopje: "verzendkosten" gaan op de website.


Garantie
Alle producten worden zorgvuldig gecheckt voordat ze worden verstuurd. Indien er toch klachten zijn kunt u contact opnemen via het contact formulier.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat er met de squishy gebeurd na ontvangst. Voordat een squishy wordt verzonden, wordt het product zorgvuldig gecontroleerd op fouten. Zelf veroorzaakte scheuren en andere oneffenheden door het knijpen / uitrekken van de squishy zal niet worden beschouwd als een defect en daar kan dus ook geen geld voor teruggegeven worden. Squishies zullen er minder mooi gaan uitzien door het knijpen, helaas is hier niets aan te doen.

Let op: ook dure squishies kunnen kleine defects hebben zoals scheurtjes, bubbels en andere oneffenheden, net zoals bij andere squishies. Houd daar rekening mee voordat je een dure squishy koopt! Er wordt geen geld teruggegeven, omdat een dure squishy kleine scheurtjes of andere oneffenheden heeft. Ook moet je een squishy nooit uit elkaar trekken! Daar gaan ze kapot van.

Maar let op bij squishies, want:

- Er kunnen scheurtjes onstaan in de squishy als je er veel in squisht. Soms gebeurt dit al na een paar dagen van gebruik, of soms zelfs al dezelfde dag.
- Nooit met je nagels in een squishy duwen of knijpen. Daar gaan ze kapot van!
- Geen één squishy is 100% perfect. Bijna alle squishies hebben wel oneffenheden zoals vlekjes en scheurtjes. Hier is helaas niets aan te doen!
- De verf/ opdruk kan gaan scheuren.
- De sticker op de squishy, zoals een gezichtje, kan oneffenheden bevatten.
- Er kunnen kuiltjes/ airbubbles inzitten, dit zijn kleine/grote gaatjes die ontstaan tijdens het productieproces.
- Niet alle squishies zijn even zacht. Als je 2 dezelfde bestelt kan één van de squishies harder zijn dan de andere.
- Er kan lucht uit de squishy komen
- Verpakkingen van squishies zijn niet altijd even mooi. Soms kunnen ze gekreukeld zijn en kan de plakrand niet meer goed plakken.
- Squishies niet in je mond stoppen! Ze zijn niet om gegeten te worden.
- Squishies zijn gemaakt om rustig in te knijpen. Hardhandig zijn/vouwen/nagels erin/trekken/duwen zorgt ervoor dat een squishy kapot gaat.
- Squishies niet bij vuur houden, in de oven of magnetron stoppenRetourneren
Na ontvangst van de bestelling kunnen de producten indien gewenst binnen 14 dagen teruggestuurd worden. De retourkosten voor de verzending en verpakking zijn in dit geval voor de koper. De teruggestuurde producten mogen geen gebruikssporen bevatten en moeten goed verpakt geretourneerd worden. Ook extra (gratis) producten, die in het pakketje zitten als cadeautje, moeten teruggestuurd worden, aangezien deze deel zijn van de bestelling. Let`s Go Kawaii heeft het recht om niet goed geretourneerde/behandelde producten te weigeren. Nadat een retourzending ontvangen door Let`s Go Kawaii, zullen de teruggestuurde producten worden gecontroleerd. Indien alle producten nog in nieuwstaat zijn, zal het volledige bestelbedrag (plus verzendkosten) worden teruggestort.


Contact
U kunt contact met mij opnemen via het contactformulier via de website.Waarschuwing:
De spullen op deze site zijn niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2023 Let's Go Kawaii | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Gesloten vanaf vrijdag 22 september tot en met maandag 2 oktober. De voorraad is tijdens deze periode niet up-to-date, bestel dus niet in deze periode. De voorraad is weer up-to-date als deze melding weg is.