Hoe gebruik ik een squishy

Hoe gebruik ik een squishy?

Wat is een squishy?
Een squishy is een zachte stressbal. Het is heel fijn om in ze te knijpen en om ze te verzamelen. Squishies zijn gemaakt van een zacht materiaal. Squishies komen weer terug in hun originele vorm als je erin knijpt. 
Helaas is een squishy een erg gevoelig product door het zachte materiaal waar ze van gemaakt zijn. Squishies kunnnen bij aankoop al oneffenheden hebben zoals scheurtjes, vlekjes, kuiltjes, bubbels etc. Hier is helaas niets aan de te doen! 

Hoe moet ik omgaan met mijn squishy?
Een squishy is ervoor gemaakt om rustig in geknepen te worden. Hard knijpen/duwen/trekken aan je squishy is dan ook niet aan te raden. Ook moet je nooit met je nagels in een squishy duwen, omdat ze hier kapot van gaan. Omwijd halen moet je ook nooit doen bij een squishy!
Het beste is om rustig te knijpen met je vingers of je hele hand. Hierbij moet je niet je nagels gebruiken of met je nagels in de squishy duwen. Als je aan het knijpen bent, moeten je nagels de squishy niet raken. Dan knijp je op de juiste manier. 
Zie je dat er ergens al een plekje is waar de squishy begint te scheuren? Dan moet je niet op die plek gaan knijpen of de scheur uitrekken, aangezien de scheur dan erger wordt.


Hoe zorg ik ervoor dat mijn squishy geen schade krijgt?
Op ten duur zullen alle squishies schade krijgen zoals scheurtjes, vlekjes en andere oneffenheden! Dit is helaas niet te voorkomen!
Door rustig om te gaan met je squishy kan je er wel voor zorgen dat er zo min mogelijk schade optreedt. Rustig knijpen zorgt ervoor dat de squishy zo lang mogelijk goed blijft!
Knijp alleen in de grote delen van de squishy en niet in uitstekende delen zoals oren, voeten, armen etc. Ook moet je de naden niet belasten tijdens het knijpen, omdat ze daar door scheuren!

Helaas is het soms wel zo dat een squishy bij aankomst al oneffenheden kan hebben zoals scheurtjes, vlekjes, kuiltjes, bubbels etc. Hier is helaas niets aan de te doen! 

 

 

Let op met squishies:
- Er kunnen scheurtjes onstaan in de squishy als je er veel in squisht. Soms gebeurt dit al na een paar dagen van gebruik, of soms al dezelfde dag van aankomst.
- Squishies kunnen al oneffenheden bevatten bij aankoop, zoals scheurtjes, vlekjes, kuiltjes, bubbels etc. 
- Nooit met je nagels in een squishy duwen of knijpen. Daar gaan ze kapot van!
- Geen één squishy is 100% perfect. Bijna alle squishies hebben wel oneffenheden zoals vlekjes en scheurtjes. Hier is helaas niets aan te doen! Vooral bij gevoelige plekken zoals naden, nekken en oortjes zijn snel scheurtjes zichtbaar.
- De verf/ opdruk kan gaan scheuren.
- De sticker op de squishy, zoals een gezichtje, kan oneffenheden bevatten. 
- Er kunnen kuiltjes/ airbubbles inzitten, dit zijn kleine/grote gaatjes die ontstaan tijdens het productieproces.
- Niet alle squishies zijn even zacht. Als je 2 dezelfde bestelt kan één van de squishies harder zijn dan de andere.
- Er kan lucht uit de squishy komen
- Verpakkingen van squishies zijn niet altijd even mooi. Soms kunnen ze gekreukeld zijn en kan de plakrand niet meer goed plakken.
- Squishies niet in je mond stoppen! Ze zijn niet om gegeten te worden.
- Squishies zijn gemaakt om rustig in te knijpen. Hardhandig zijn/vouwen/nagels erin/trekken/duwen zorgt ervoor dat een squishy kapot gaat.
- Squishies niet bij vuur houden, in de oven of magnetron stoppen

 

Voorbeelden van oneffenheden:

Airbubbel:
Airbubbels zijn plekken met lucht in een squishy. Deze airbubbels ontstaan tijdens het productieproces in de fabriek. Soms zijn airbubbels niet zichtbaar en zullen ze pas tevoorschijn komen als je op een plek druk waar een airbubbel zit. Als je op een plek drukt waar een airbubbel zit, zal er tijdelijk een soort van kuil ontstaan. Deze kuilen verdwijnen meestal vanzelf weer. Sommige airbubbels zijn groter dan andere.

© 2016 - 2023 Let's Go Kawaii | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Gesloten vanaf vrijdag 22 september tot en met maandag 2 oktober. De voorraad is tijdens deze periode niet up-to-date, bestel dus niet in deze periode. De voorraad is weer up-to-date als deze melding weg is.