Over ons

Hallo allemaal!

Mijn naam is Mellanie en ik ben de eigenaresse van Let's Go Kawaii! Ik houd van geschiedenis, archeologie, kastelen, gamen en van kawaii! Stiekem is dit best wel een vreemde combinatie van interesses...

Let's Go Kawaii is mijn passie en uit de hand gelopen hobby "^^ De webwinkel bestaat al sinds 2013 en is sinds het begin al enorm gegroeid! Ondertussen hebben we al meer dan 4000 bestellingen weg mogen brengen. Ik houd van alles wat schattig en pluizig is! Mijn favoriete karakter is Jinbe-san (Jinbesan) van San-x. Jinbe-san is een super schattige walvishaai. Ik heb ook veel te veel knuffels en andere spulletjes van hem, maar ik kan het niet weerstaan! Ik ben mijn eigen grootste klant, haha!

Sinds 2019 staan wij ook actief op beurzen en verkopen wij naast kawaii producten ook Pokémon producten. Tijdens de beurzen word ik altijd geholpen door mijn lieve familie en en mijn vriend! Zonder hen zou ik het niet redden! Zo hebben wij gestaan op Tomofair, Dutch Comic Con, Animecon, Firstlook Festival en dit jaar willen wij ook op Made in Asia Gorinchem en op Abunai gaan staan. 

Momenteel studeer ik nog en kan ik niet fulltime aan de webwinkel werken. Na mijn studie wil ik graag nog meer tijd spenderen aan de winkel. De website kan na al die jaren bijvoorbeeld wel een make-over gebruiken, er moet een nieuwe fotostudio komen voor betere foto's, de voorraadkamer mag ook wel geüpgrade worden en en en... er is nog zoveel te doen! ʘ‿ʘ"


Wist-je-dat-jes:
- Let's Go Kawaii momenteel meer dan 1500 artikelen online heeft staan? 
- Let's Go Kawaii in maart 2018 maar liefst 388 bestellingen in één maand heeft weggebracht? (Record!!)
- Let's Go Kawaii een Facebook, Instagram en Youtube pagina heeft? (Met YouTube doe ik eigenlijk nog niet heel veel)
- Let's Go Kawaii eens in het LINDA magazine heeft gestaan?
- Wij altijd op zoek zijn naar tips om de winkel en onze service te verbeteren? (contact opnemen mag altijd!)
- Ik gek ben op Jinbesan?
- Ik eerst dacht dat Jinbesan een normale haai was? 
- Ik heel graag naar Japan op vakantie wil? Maar het is zo duur! 


Hieronder heb ik een aantal foto's neergezet als impressie van de winkel.

Een heel klein deel van mijn Jinbe-san collectie ^^^^^

 

 

 

 

© 2016 - 2021 Let's Go Kawaii | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel